933 248 580 scej@iec.cat

L’Excm. Sr. Pedro L. Yúfera Sales, degà de l’ICAB i l’Il·lm. Sr. Josep Cruanyes i Tor, president de la Societat Catalana d’Estudis Jurídics, es complauen a convidar-vos al cicle de conferències que organitzen conjuntament:

  • La divisió de la cosa comuna. El nou règim legal establert en el Codi Civil de Catalunya. La seva aplicació judicial, a càrrec de Joan M. Raduà Hostench, advocat. ICAB, 26 d’octubre de 2011. Aula 42, a les 19 h.
  • La cassació del Dret Civil Català: antecedents, marc jurídic vigent i perspectives, a càrrec del Dr. Lluís Caballol i Angelats, de la UB. ICAB, 9 de novembre de 2011. Aula 42, a les 19 h.
  • La llibertat religiosa en el constitucionalisme espanyol. Les creences dissidents, a càrrec del Dr. Frederic Vàzquez, de la UB. Institut d’Estudis Catalans, 17 de novembre de 2011, a les 19 h.
  • La protecció patrimonial de les persones discapacitades o depenents en el Codi civil de Catalunya, a càrrec de la Dra. M. Elena Lauroba Lacasa, professora de la UB. ICAB, 18 de gener de 2012. Aula 71, a les 19 h.
  • Règim de béns i sistemes de protecció dels cònjuges en els casos de crisis matrimonial, a càrrec de la Dra. Encarna Roca Trias, magistrada del Tribunal Suprem i catedràtica de la UB. ICAB, 5 de març de 2012. Aula 71, a les 19 h.

Aquest cicle serà clausurat per l’Hble. Consellera de Justícia de la Generalitat de Catalunya.
Coordinadors: Dr. Eudald Vendrell Ferrer, vicedegà de l’ICAB, i Dr. Josep Serrano Daura, secretari de la Societat Catalana d’Estudis Jurídics, filial de l’IEC.