933 248 580 scej@iec.cat

«Institucions del nostre dret»

Primeres conferències:

– «Model d’organització territorial estatal i nacional», a càrrec del Dr. Josep Ramon Fuentes i Gasó, de la Universitat Rovira i Virgili, a la Sala de Graus de la Facultat de Ciències Jurídiques del Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili, el 5 d’octubre de 2016, a les 11 h.
– «Una dona enfront un món: Francisca de Pedraza, precursora de la lluita contra la violència de gènere», a càrrec del Dr. Ignacio Ruiz Rodríguez, de la Universitat Rey Juan Carlos, a la sala d’actes, l’Auditori, del Consejo Superior d’Investigacions Científiques, el 5 d’octubre de 2016, a les 18 h.

 

Aquest cicle de conferències compta amb la col·laboració de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona -Comissió de Dones Advocades i Secció de Dret Civil

També s’ha organitzat amb el suport de la Diputació de Barcelona, del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada del Departament de Justícia, les facultats de dret de la Universitat de Barcelona, de la Universitat Autònoma de Barcelona, de la Universitat Pompeu Fabra, de la Universitat Rovira i Virgili, de la Universitat de Girona, de la Universitat de Lleida, de la Universitat Internacional de Catalunya i de la Universitat Oberta de Catalunya.

Programa